Handleiding en Tutorial

symbolen met winsten

Wil je de Hot Diamonds leren spelen, bijvoorbeeld omdat je daar nog weinig ervaring mee hebt? Ken je al andere Amatic gokkasten, of is dit helemaal nieuw voor je? Wij nemen je in deze handleiding stap voor stap mee door het spel. Start direct een freeplay spel op de Hot Diamonds gokkast, zodat je de tutorial direct in de praktijk kunt brengen. Op die manier zorg je ervoor dat je het spel snel onder de knie hebt, om zelf een storting te doen en de bedragen in je account bij te kunnen schrijven.Knoppen en info op het scherm

Om het Hot Diamonds slot te kunnen spelen is het allereerst van belang om goed na te gaan welk scherm je voor je hebt en wat de mogelijkheden hiervan zijn. Je ziet in ieder geval de 5 rollen, met daarop 3 rijen aan symbolen. Links en rechts van de rollen zie je de getallen 1 tot en met 10. Deze staan voor de winlijnen die je kunt activeren. Des te groter het aantal winlijnen des te groter de kans op winst, maar houd er ook rekening mee dat dit om een hogere inzet per ronde vraagt.

Winlijnen tot 10

De inzet per ronde kun je hieronder zien, aan de rechterzijde bij BET. Links in beeld kun je nagaan welk tegoed je nog over hebt, door te kijken naar CREDIT. Zodra je een freeplay spel start krijg je €100 van het online casino, zodat je daar direct mee uit de voeten kunt. Je hoeft zelf nog geen bedrag te storten. Onder de overzichten op het scherm vind je 5 knoppen op een rij. Het gaat om AUTOSTART, EXIT, GAMBLE, BET en START. De automatische start kun je nog even laten voor wat het is, daar heb je pas wat aan zodra je al meer ervaring hebt met de Hot Diamonds gokkast, of de andere Amatic slots.

Je kunt EXIT gebruiken om het spel weer te verlaten, met GAMBLE zorg je ervoor dat je na het boeken van een winst de kans krijgt om dit te verdubbelen. Aan de hand van BET heb je de mogelijkheid om de inzet per ronde te bepalen. Met START kun je de rollen in beweging zetten en zorg je ervoor dat het spel van start kan gaan, zodat je de kans hebt om mooie bedragen te winnen.

Paytable van Hot Diamonds

Om na te gaan welke symbolen je nodig hebt op de Hot Diamonds gokkast om een mooie prijs te winnen kun je gebruik maken van de paytable. Dit is een overzicht van de verschillende symbolen, aan de hand waarvan je kunt zien op welke uitbetalingen je kunt rekenen> je kunt bijvoorbeeld zien dat de rode diamanten je de hoogste prijs op zullen leveren. Slaag je erin het hele scherm ermee te vullen? Dan kun je de hoofdprijs in ontvangst nemen. Ook indien je het gehele scherm met een van de andere symbolen kunt vullen zal de Hot Diamonds gokkast je een zeer hoge prijs opleveren.

Printscreen bonussen

Het is echter voldoende om 3, 4 of 5 van de symbolen te verzamelen op een van de actieve winlijnen. Ook in die gevallen kun je rekenen op een aantrekkelijke winst op het Hot Diamonds slot, die je vervolgens kunt gaan verdubbelen indien je gebruik maakt van de GAMBLE functie. Je kunt zelf zien dat het de groene en gele diamanten zijn die je het minst op zullen leveren. De scatter symbolen mogen overal op het scherm voorkomen en zorgen er bovendien voor dat je free spins kunt verdienen, zodat je de Hot Diamonds gokkast langer gratis kunt spelen.

Bonusspel spelen

Met de scatter symbolen op een willekeurige positie kun je er tevens voor zorgen dat je het bonusspel vrij kunt spelen. Tijdens de bonus spins heb je de mogelijkheid om sneller naar winsten toe te werken, aangezien je uitbetaald krijgt voor winsten op de winlijnen, op iedere positie op een actieve winlijn. Daarnaast kun je tijdens de bonus spins weer nieuwe spins verdienen, om hier langer mee door te blijven gaan. Speel de Hot Diamonds gokkast van Amatic en gebruik onze handige goktips om dit op een zo slim mogelijke manier te doen.